Klubb-TV: Förlust i sista matchen för säsongen: "Stor besvikelse"

Publicerad 2017-11-06 09:03
Sk rmavbild 2017 11 06 kl. 09.04.07
Andrew Fox
AFC Eskilstuna förlorade den sista matchen för säsongen med 1-3 mot IK Sirius. Hör vad både Andrew Fox och Chidi Omeje hade att säga om matchen: ”Mycket besviken”.

Under söndagen spelades allsvenskan sista omgång. AFC Eskilstuna tog sig an tabelltian IK Sirius hemma på Tunavallen.

Efter en mållös första halvlek var det gästerna från Uppsala som drog det längsta stråt och vann matchen med 1-3.

Chidi Omeje noterades för sitt fjärde mål för säsongen när anfallaren bredsidade in Andrew Foxs frispar i den 91:a minuten, som betydde 1-3.

Nu väntar en veckas ledighet för de spelare och ledare som har kontrakt över kommande säsong. Sedan väntar två veckor av träning innan en längre semester tar vid.

Se presskonferensen efter matchen med lagens båda tränaren i spelaren till höger.

Se även intervjuerna med mittfältaren Andrew Fox och anfallaren Chidi Omeje i spelarna till höger.