U21-slutspelet: Seger över Örebro – efter jätteskott

Publicerad 2017-08-29 19:21
Img 2892
Firande efter AFC:s 1-0-mål i den första halvleken. Foto: Mikael Einarsson.
U21-slutspelet. AFC Eskilstuna fick en bra start i b-slutspelet. Besegrade Örebro i den första slutspelsmatchen med 3-2 hemma på Tunavallen.

På tisdagskvällen drog b-slutspelet i u21-serien igång för AFC Eskilstunas del, med hemmamatch mot Örebro SK.
Och det började bra. Redan i den 16 minuten tog AFC ledningen med 1-0. Sasa Matic ökade sedan på till 2-0 innan den första halvleken var över.
ÖSK reducerade till 1-2 i den 65 minuten. Men bara sju minuter senare utökade hemmalaget ledningen på ett jätteskott - en bit utanför straffområdet - rätt upp i krysset.
Örebro reducerade visserligen till 2-3 på hörna med ett par minuter kvar av matchen. Men närmare än så kom inte gästerna, utan AFC höll undan och vann.
Nästa match i slutspelet är om två veckor, då mot IK Sirius på bortaplan.