U21: Alexandersson och Omeje fixade segern

Publicerad 2017-05-22 22:49
Alexandersson
Simon Alexandersson gjorde två mål i kvällens u21-match.
Simon Alexandersson och Chidi Omeje gjorde två respektive ett mål i 3-0-segern över Örebro i u21-serien.

AFC Eskilstuna tog på måndagseftermiddagen en siffermässigt komfortabel seger när Örebro SK besegrades med 3-0 (0-0) hemma på Tunavallen i Folksam u21 allsvenskan norra.

Efter en mållös första halvlek gav Simon Alexandersson AFC ledningen i den 66:e minuten. Chidi Omeje dubblade sedan ledningen ett par tre minuter senare. Innan Alexandersson spikades slutresultatet med sitt andra mål för kvällen med åtta minuter kvar av matchen.