Banner

Truppen i genrepet mot Örebro

Publicerad 2018-03-24 07:56
Bild3 kopia
A-LAG | Under lördagen genrepar AFC Eskilstuna mot allsvenska Örebro SK. Klockan 14.00 är det avspark på Behrn Arena. ”Kommer bli en intressant match”.

En lång försäsongen börjar lida mot sitt slut. Endast en vecka återstår nu innan hemmapremiären mot IK Brage nästa lördag.

– Jätteskönt. Försäsongen har varit jätte, jättelång. För min del med mycket skada, men nu är jag tillbaka och det börjar kännas mycket bra, truppen känns bra, säger Ferid Ali i AFC TV.

Skulle du säga att det känns att premiären, nästa lördag, närmar sig?

– Ja, verkligen. Man känner det i gruppen. Fokuset på träningen har verkligen varit bra, så det känns bra.

Men första väntar ett genrep mot Örebro SK på bortaplan under lördagen.

– Kommer bli en intressant match. De är ett allsvenskt lag som vi absolut har respekt för, så det kommer bli ett par test, säger Ali.

Hur vill du se att AFC tar sig an matchen?

– Att vi spelar en possession-baserad fotboll, och det har vi verkligen visat, att vi är bra på att hålla i bollen. Men jag vill se att vi skapar fler lägen. Tycker det är där vi brister lite just nu, säger AFC-mittfältaren.

AFC saknar en handfull spelare i genrepet på grund av lite skadekänningar. Dessutom är det senaste nyförvärvet från Burkina Faso, mittfältaren Ibrahim Blati Toure, inte riktigt i fysik form ännu för att kunna spela match.

Nedan ser ni samtliga spelare som reser till Örebro:

Gianluca Curci (mv), Mihail Ivanov (mv), Ferid Ali, Ousmane Camara, Wellyson De Oliveria, Mamadouba Diaby, Kadir Hodzic, Gustav Jarl, Amadou Kalabane, Michael Kargbo, Adnan Kojic, Sasa Matic, Rinor Nushi, Anel Rashkaj, Michel Termanini, Zourab Tsiskaridze, Mamadou Kouyate, Samuel Nnamani.

Matchen drar i gång 14.00 och den sänds på Cmore. Klicka HÄR för att komma till sändningen.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub