Banner

Sista träningen genomförd i Vitryssland – dags att åka hem

Publicerad 2018-03-19 19:47
Nm
"Mance" sammanfattar lägret. Foto: Mikael Einarsson.
Träningslägret i Vitryssland är till ända. Under tisdagen flyger AFC Eskilstuna hem till Sverige och Eskilstuna igen. ”Vi har fått två bra matcher och tränat på bra”, summerar Nemanja Miljanovic.

Vid lunchtid på måndagen genomförde AFC Eskilstuna sitt sista träningspass på vitrysk mark. Under tisdagen väntar sedan hemfärd till Sverige igen.

Huvudtränaren, Nemanja Miljanovic, sammanfattar träningslägret så här:

– Vi är ganska nöjda. Det hade visserligen varit roligare att komma hit (till Vitryssland) under sommar, men nu har vi klarat av det här.

– Vi fick två bra matcher, tränat på bra. Några småskavanker, hoppas att det inte är några större grejer, säger AFC-tränaren.

Med på lägret hade AFC två provspelare: Christian Miljevic Sahpekidis, som var med enda från dag ett, och Artem Kulishenko från Ukraina, som anslöt till laget i fredags.


Christian Miljevic Sahpekidis mot FK Vitebsk.

Artem Kulishenko mot Dynamo Minsk.

– Nu när vi kommer hem ska vi sätta oss ned och se vilka spelare vi har i truppen. Vilka som möjligtvis kommer in, vilka positioner, och om vi har någon att låna ut. Om en vecka hoppas jag vi har truppen någorlunda spikad, säger AFC-tränaren. Se en längre intervju med Nemanja Miljanovic på vår Facebooksida.
Mikael Einarsson
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub