Banner

Sharif Mukhammad anslöt till laget under torsdagen

Publicerad 2017-08-17 17:28
Dsc 0070
Sharif Mukhammad (t.v) har gjort sitt första pass med laget.
I onsdagskväll kom han till Sverige och Eskilstuna. Under torsdagen gjorde Sharif Mukhammad, 27, sitt första pass med sitt nya lag.

Sharif Mukhammad.
Var en av två spelare som skrev på för AFC Eskilstuna strax innan det svenska transferfönstret stängde förra veckan.
Under onsdagskvällen kom han till Eskilstuna, och på torsdagen gjorde 27-åringen från Ryssland, senast i Spartak Nalchik och med en landskamp för Afghanistan på sin meritlista, sitt första träningspass med laget.
– Jag har inte sett så mycket (av Eskilstuna) ännu, men jag tycker det är roligt att vara här, det känns bra.
– Har inte tränat med något lag sedan säsongen tog slut för en månad sedan, så jag kände mig lite ringrostig under dagens träning, men jag siktar på att vara tillbaka om 3-5 dagar, säger Mukhammad via tolken Robert Åstedt.
Vad skulle du säga att du är för typ av spelare?
– Jag tycker inte om att prata om mig själv, utan ni kommer får se ute på planen.
Hur mycket visste du om AFC innan du kom hit?
– Från början hade jag ingen koll på svensk eller europeisk fotboll, men när snacket började om att kanske flytta hit (till AFC Eskilstuna) började jag kolla på matcherna och tycker att det är en bra nivå på allsvenskan.
– Och att vi ligger där vi ligger i tabellen just nu är ingenting som jag tänker på, utan det är många matcher kvar, säger Sharif Mukhammad, som kan göra debut för sitt nya lag på lördag i hemmamatchen mot Malmö FF. Klicka HÄR för att köpa biljetter till matchen.

Mikael Einarsson
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub