Seger i genrepet – efter Buya Turays långskott

Publicerad 2017-03-23 20:23
2 kopia
Mohamed Buya Turay gjorde matchens enda mål när Malmö besegrades i den sista matchen på försäsongen.

AFC Eskilstuna inledde försäsongen med att spela oavgjort mot IF Elfsborg (1-1) i spanska Salou, och man avslutar densamma ett par månader senare med att besegra Malmö FF på bortaplan.

Genrepet slutade med en 1-0-seger inför 728 åskådare på Swedbank Stadium. Efter mål av Mohamed Buya Turay med ett par minuter kvar av den första halvleken.

Och det var vackert mål.

Buya Turay drog på ett skott från långt håll, och han fick på en bra träff. Bollen seglade över Johan Wiland i MFF-kassen, som stod felplacerad, och in i mål.