Banner

Rutinerad försvarare klar för AFC Eskilstuna

Publicerad 2017-03-22 13:42
13556716 1180233975331769 837732609 n
AFC Eskilstuna har gjort klart med försvararen Zurab Tsiskaridze, 30. Han kommer närmast från spel i den tjeckiska ligan. ”Han är en spelare vi haft koll på länge”, säger Azad Budak.

Han har tidigare tillhört Vancouver Whitecaps, Montréal Impact och ryska FK Amkar Per. Han har även spelat ett par säsonger med Jönköpings Södra i Superettan.

Nu är försvararen Zurab Tsiskaridze från Georgien klar för AFC Eskilstuna – men det var när att han kom till klubben redan förra säsongen.

– Det är en spelare vi haft koll på länge. Han var hos oss redan förra säsongen och hälsade på innan han åkte i väg till Tjeckien, säger sportchefen Azad Budak.

30-åringen kommer närmast från spel i FK Teplice.

– Han är en spelare som kan användas på fler positioner, har en fin vänsterfot. Det är en spelare som vi förväntar oss mycket utav.

Zurab Tsiskaridze:
– Är lättad över att vara här. Det har varit några hektiska månader. Min senaste klubb ville inte släppa i väg mig. AFC visade stort tålamod som väntade, och nu vill jag betala tillbaka det.

Vem är du som spelare?

– Jag är en tuff spelare. Jag är säker på att du kommer att höra mig där ute, för jag är högljudd. Kanske ibland lite irriterande för mina lagkamrater, men någon måste var det.

Kontraktet är skrivet över de kommande två säsongerna, med en möjlighet till förläggning på ytterligare en säsong.

Vi hälsar Zurab välkommen till Eskilstuna och AFC.

Mikael Einarsson
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub