Presskonferensen efter AFC - AIK

Publicerad 2017-06-04 21:41
Sk rmavbild 2017 06 04 kl. 23.06.15
AFC Eskilstuna förlorade söndagens hemmamatch. Efter två sena AIK-mål på slutet. "Vi orkade inte hela vägen", sade Jesper Norberg.

AFC Eskilstuna stod upp bra i hemmamatchen mot AIK på söndagseftermiddagen. Den sista innan allsvenskan tar speluppehåll på nästan en månad.

Visserligen tog gästerna ledningen med 0-1 i den 20:e minuten. När Daniel Sundgren frispelades, rundade målvakten Tim Erlandsson och la in den i öppet mål.

I den 37:e minuten satt kvitteringen.

Mohamed Buya Turay snappade upp bollen på mittplan. Satte full fart mot mål. Tråcklade sig förbi ett par AIK-försvarare, spelade ut den till en fri Omar Eddahri, som curlade in den vid den bortre stolpen.

Och kaptenens mål såg ut att bli matchens sista – men så blev det inte.

I stället kunde Denni Avdic rulla in 2-1 bakom Erlandsson i den 85:e minuten. Sedan AIK-anfallaren tagit emot bollen felvänd inne i straffområdet, vände runt och sedan placerade in ledningsmålet.

Matchen slutade till slut 3-1 till gästerna inför hela 7147 åskådare på Tunavallen. Som betyder nytt klubbrekord.

– Vi orkade inte hela vägen in, sade Jesper Norberg efter matchen.

För att se presskonferensen, klicka på spelaren till höger eller på följande länk.