Michael Jolley lämnar AFC Eskilstuna

Publicerad 2018-01-09 10:16
091917pk 066 kopia
Michael Jolley. Foto: Per Karlsson.
AFC Eskilstuna och huvudtränaren, Michael Jolley, har kommit överens om att gå skilda vägar med omedelbar verkan.

Anledningen är att föreningen och Michael under en tid inte lyckats komma överens om i vilken riktning man skall gå åt i framtiden.

Därför har båda parterna nu kommit fram till att det är bättre att gå åt varsitt håll.

AFC Eskilstuna vill härmed tacka Michael för hans tid i föreningen och vi önskar honom lycka till med framtida tränaruppdrag.

Michael Jolley:

"Det har blivit dags för mig att meddela att jag avgår som huvudtränare för AFC Eskilstuna. Jag har nyligen haft långa disskutioner med klubben om dess framtida inriktning, och det är med stor besvikelse jag ser tillbaka på att vi inte kunde hitta en lösning på ett antal viktiga frågor för att vi ska kunna fortsätta vårt samarbete. Vi har då kommit överens om att det ligger i båda parternas intresse att skaka hand och gå och olika håll.

Först vill jag tacka människorna i staden Eskilstuna, för att ni välkomnat mig och min fru till ert hem. Sedan vill jag tacka alla inom AFC Eskilstuna för att ni gjort mina erfarenheter så positiva. Ett särskilt tack vill jag rikta till alla spelare, personal och styrelseledamöter som jobbade så hårt för att försöka hålla klubban kvar i Allsvenskan.

Vilken resa det varit! Vi har delat några riktigt minnesvärda upplevelser tillsammans: Klubben vann sin historiska första allsvenska match i min första hemmamatch mot Kalmar FF. Därefter besegrade vi svenska mästarna Malmö 3-1; före två dramatiska segrar mot Göteborg och Örebro i slutminuterna.

Tyvärr lyckades vi inte hållas oss kvar, men jag är säker på att AFC kan studsa omedelbart och njuta av en underbar framtid i Allsvenskan. Jag önskar alla i klubben mina bästa önskningar. Nu är jag väldigt glad att se vilka möjligheter framtiden håller för med. Inga ytterligare kommentarer kommer att göras "

Tillsvidare kommer AFC Eskilstunas nye sportchef och metodikansvarige, Nemanja Miljanovic, tillsammans med Eskilstuna Citys tränare, Jawad al Jebouri, leda a-lagets träningar.


Michael Jolley och Alex Ryssholm.

Redaktionen
Md s songskort 2018 6  006
Md svs grasroten foreningsmtr splash
Md md 003
Md superettan afc eskilstuna 300x300 2
2
Md afc 10  r
Md busmarket
Sparbanken
Md md sportgrossen
Md swoosh svart
Md 20007
Md granden logo infopage
Svenska spel logga  1
Md md argo
Rapid
Smartfront
Md logilogo ea
Md kfast logotype pantone c
Md eem samling hel skugga
Md logo 68 6x54
Md peab
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub