Banner

Klubb-TV: Michel och Buya Turay inför J-södra: "Vi behöver allt stöd vi kan få"

Publicerad 2017-09-29 18:23
Sk rmavbild 2017 09 29 kl. 17.57.33
Alexander Michel och Daniel Björnquist.
Säsongens kanske viktigaste match väntar för AFC Eskilstunas del på lördagseftermiddagen när Jönköpings Södra kommer på besök.

För ett par veckor sedan såg läget i den allsvenska tabellen minst sagt tung ut för AFC Eskilstunas del och man var långt ifrån både kvalplatsen och säker mark.

Men tack var två viktiga 3-poängare mot Örebro (3-2) och Göteborg (1-0) har avståndet till Jönköpings Södra på kvalplatsen krympt till sex poäng.

På lördagseftermiddagen tar AFC Eskilstuna sig an just Jönköpings Södra hemma på Tunavallen. I vad som kan vara en av säsongen hitintills viktigaste match.

Alexander Michel, med hjälp av Daniel Björnquist, säger så här inför matchen med J-Södra:

– Vi ska fortsätta på den här vågen med vinster och spela vårt spel, spela utan rädsla. Vi har allt att vinna och inget att förlora.

– Det här är väl säsongens viktigaste match och vi behöver allt stöd vi kan få, så ta er hit från tv-soffan och kom och stöd oss.

Mötet i våras på Stadsparksvallen i Jönköping slutade med 0-1-förlust. Sedan J-södra gjort matchens enda mål direkt i inledningen av den andra halvleken.

Se hela intervjun med Michel och Björnquist i spelaren till höger.

Se även intervjun med Mohamed Buya Turay i spelaren till höger.

Max500 TV, Mikael Einarsson
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub