Förlust mot Assyriska FF

Publicerad 2017-02-17 20:29
Dsc 0178
Bun-Dawda Sowe.
AFC Eskilstuna förlorade mot Assyriska FF med 3-2 – trots 2-0-ledning efter den första halvleken.

För andra matchen i rad förlorade AFC Eskilstuna på hemmaplan.

Gästerna från Södertälje, Assyriska FF, vann med 3-2 inför drygt 380 åskådare på Tunavallen.

Men det var annars AFC som började bäst - både spel- och målmässigt.

I den sjunde minuten tog hemmalaget ledningen genom ett självmål. Omar Eddahri tog sig runt på vänsterkanten och in i straffområdet, slog sedan ett inlägg som en AFF-spelare styrde in i eget mål.

Samme Eddahri gjorde sedan mål av egen kraft när han enkelt rullade in 2-0 i öppet mål innan den första halvleken var över. Efter fint förarbete på högerkanten av en för dagen pigg Daniel Björnqvist.

I den andra halvleken genomförde AFC fem byten. Något som fick hemmalaget ur rytmen, för i den 69:e minuten och sex minuter framåt gjorde gästerna tre raka mål.

Efter det lyckades AFC aldrig resa sig, och matchen slutade 2-3.