Banner

Anel Raskaj klar för AFC Eskilstuna

Publicerad 2016-12-27 19:28
Dsc 0316
Foto: Mikael Einarsson/bildbyrån/montage
AFC Eskilstuna har gjort klart med sitt första nyförvärv sedan avancemanget till Allsvenskan.

AFC Eskilstuna kan nu presentera den kreativa mittfältaren Anel Raskaj som sin första värvning inför kommande säsong i Allsvenskan.
– Han kommer bidra med rutin och erfarenhet, säger Azad Budak.

AFC Eskilstuna har skrivit ett tvåårsavtal med den centrala mittfältaren Anel Raskaj, som återvänder till svensk fotboll och Allsvenskan efter fem säsonger i norska Sandnes Ulf.

Den idag 27-årige Raskaj debuterade i Allsvenskan med Halmstad BK 2007 innan han fem år senare, inför säsongen 2012, gick vidare i sin karriär och flyttade till Norge och Tippeligan.

Så här kommenterar sportchefen, Azad Budak, värvningen:

– Han är en väldigt duktig mittfältare med bra blick för spelet, och han kommer bidra med rutin och erfarenhet. Han har över hundra matcher i Allsvenskan med Halmstad BK.

Spelaren själv ser fram emot att komma till Eskilstuna och AFC:

– Det känns väldigt bra. Jag ser fram emot att få spela i Allsvenskan igen. Speciellt med en klubb som AFC Eskilstuna, det känns väldigt kul och jag ser fram emot det. Min spelstil tror jag kommer passa bra in i laget. AFC har många tekniska spelare.

Men Anel Raskaj erkänner att han inte hade så värst bra koll på Eskilstuna som stad innan han blev klar för AFC.

– Inte så mycket, faktiskt. När det blev aktuellt med AFC kollade jag upp staden lite mer, och jag gillade det. En mysig stad, säger nyförvärvet.

Mikael Einarsson
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub