Banner

AFC vill tacka Sparbanken för ett utmärkt samarbete

Publicerad 2017-09-20 11:46
1473767426.706
Sedan AFC kom till Eskilstuna i januari har klubben utvecklat ett väl fungerande samarbete tillsammans med Sparbanken Rekarne – både på och utanför fotbollsplanen. Ett resultat av det såg vi för ett par veckor sedan.

Tillsammans har vi utvecklat olika satsningar på socialt ansvarstagande. En del i det är de besök vi gör (AFC Heroes) i olika skolor runtom i kommunen för att möta och inspirera morgondagens stjärnor.

Fram till för ett par veckor sedan var det dock osäkert huruvida vi skulle kunna behålla både Mohamed Buya Turay och Omar Eddahri, som tillsammans gjort mer än hälften av våra mål i allsvenskan så här långt.

Men med Sparbanken Rekarnes hjälp kunde vi stå emot de bud klubben fick från andra klubbar och vi är idag väldigt glada över att ha duon kvar.

– Vi känner oss trygga med Sparbanken Rekarne, och tack vare den tryggheten bestämde vi oss för att inte sälja Buya och Eddahri, förklarar klubbens ordförande, Alex Ryssholm.

Dessutom ser vi ett alltmer ökat intresse för laget, vilket innebär att också publikintäkterna ökar. I den senaste hemmamatchen mot Sundsvall hade vi en publiksiffra på över 4000 åskådare – trots dåligt väder och att Eskilstuna GUIF hade hemmamatch samtidigt.

– Med de här två spelarna kvar i laget tror och hoppas vi att denna utveckling håller i sig, säger Sparbanken Rekarnes vd, Mats Bengtsson.

Vi från AFC Eskilstunas sida vill tacka Sparbanken Rekarne och hoppas på ett fortsatt utmärkt samarbete framöver.

Redaktionen
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub