AFC Eskilstuna föll klart mot seriekonkurrenten

Publicerad 2018-02-21 18:55
Anel r
Anel Rashkaj låg bakom AFC:s reduceringsmål. Foto: Mikael Einarsson.
AFC Eskilstuna förlorade onsdagens träningsmatch mot Brage på Domnarsvallen i Borlänge med 1-4 (1-3). "Finns ingenting att ta med sig", säger Nemanja Miljanovic.

Efter fyra raka segrar, med mängder av gjorda mål framåt samt hyfsat övertygande spel, åkte AFC Eskilstuna under onsdagen på en svidande förlust mot seriekonkurrenten, IK Brage, på Domnarsvallen.

Matchen slutade 4-1 till dalalaget, efter att hemmalaget gått in till halvtidsvilan med en 3-1-ledning. Dessutom missade AFC en straff i den andra halvleken vid ställningen 1-3.

– Jag tror vi ska glömma den här matchen… helt och hålet. Finns ingenting att ta med sig. Vi ska koncentrera oss på nästa uppgift och rätta till vissa saker, säger huvudtränaren, Nemanja Miljanovic, efter matchen.

AFC:s enda mål gjordes i den 29:e minuten genom Ousmane Camara, och det var yttermittfältarens femte mål under försäsongen.

Se hela intervjun med AFC-tränaren på vår Facebooksida. Klicka här för att komma till sidan.

MB: Alexander Michel
MB: Mohamed Tijani (provspelare) (ut: 27)
HB: Adnan Kojic (ut: i den andra halvleken)
——
DM: Robert Åstedt (ut: i den andra halvleken)
DM: Wellyson de Oliveria (ut: 46)
——
VM: Kadir Hodzic (ut: i den andra halvleken)
OM: Anel Rashkaj (k)
HM: Ousmane Camara
–––

ANF: Luka Mijaljevic

Bänken:
Wille Jakobsson (mv), Gustav Jarl (in: i den andra halvleken), Michel Termanini (in: 27), Michael Kargbo (in: i den andra halvleken), Mamadouba Diaby (in: 46), Amadou Kalabane (in: i den andra halvleken), Mohamed Buya Turay (in: 46), Danilo Ardzinba (in: i den andra halvleken).