Banner

AFC bjuder supporterklubben på gratis inträde resten av säsongen

Publicerad 2017-04-18 20:37
Cropped fullsizerender 2
Foto: Gustav Oskarsson, AFC Support
Efter incidenten i måndagskväll, där några gick till attack mot våra supportrar som satt i en bil, har klubben nu tagit ett beslut att bjuda alla medlemmar i AFC Support på gratis inträde till klacksektionen – under resten av säsongen.

Det var efter måndagens bortamatch mot IFK Göteborg som klubben nåddes av nyheten att AFC Support blivit attackerad av okända personer när de satt i minibussen på väg hem efter matchen.

Som tur var kom ingen person till skada. Däremot fick minibussen motta ett antal sparkar som resulterade i skador. Skador som supportrarna själva skulle vara tvungen att stå för. Men då klev AFC:s målvakt, Tim Erlandsson, in och erbjöd sig att betala för skadorna.

– Blev nästan tårögd, säger Gustav Oskarsson, AFC Support, som var med i Göteborg.

Nu vill även vi från klubbens sida visa vår uppskattning. Från och med söndag, när Halmstads BK kommer till Tunavallen, och resten av säsongen får alla AFC Support-medlemmar gå in gratis till ståplatssektion K.

– Vi tackar klubben, och det är ett sätt att främja ståplatskulturen, säger Oskarsson.

Han fortsätter:

– Vi märkte direkt efter det som hände i Göteborg att vi har klubben bakom oss, och egentligen hela Eskilstuna. Det var väldigt många som hörde av sig och berättade att vi bara skulle fortsätta med det vi gör, säger han.

Är du inte medlem, men önskar att bli det, så kommer Information om hur man går tillväga finnas att läsa på supporterklubbens hemsida, afcsupport.se, under morgondagen.

Även lagkaptenen, Omar Eddahri, kommer att hjälpa supportrarna.

Sportchefen Azad Budak:

– Det här är vad svensk fotboll ska handla om, säger han.

#Tillsammans #AFCFamiljen

Mikael Einarsson
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub